Özel Bilkent Lisesi'ndeydik
04.03.2011

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün 4 Mart Çarşamba günü, Özel Bilkent Lisesi’nde iki oturumda düzenlediği Prof. Dr. Ufuk Şakul’un “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu  eğitim etkiliğine 160 öğrenci katıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in, Atılım Üniversitesi bilgilendirme sunumunun ardından Özel Bilkent Lisesi öğrencileri Prof. Dr. Ufuk Şakul “Korteksin Kullanım Kılavuzu” seminerine katıldılar.
Gizemli organımız beynin kullanım kılavuzunu oluşturmak için sürekli ve yoğun bir çalışma içerisinde olan Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgiler ile öğrenmeyi öğrenmenin yollarını Özel Bilkent Lisesi öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmayı ve kolaylaştırmayı anlattı.