Atılım Üniversitesi, Topaklı Köyü İlköğretim Okulu'na Yardım Eli Uzattı
04.03.2011

Atılım Üniversitesi Asel 351 sorumluluk projeleri dersinin her yıl düzenlediği kardeş okullara yardım projesi kapsamında Sivil Girişim ve Gönüllü Çalışmalar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hacer Erar önderliğinde grup öğrencilerinden Sevda Özgiray, Mehmet Özçoşkun, Gizem Oğuztürk, Umut Doğuışıker ve Mert Hakan Özlü ile okul yardımı kampanyası başlatıldı.

Planlı ve disiplinli bir çalışma ile başlatılan çalışma neticesinde yardım edilecek okul olarak Haymana’daki Topaklı Köyü İlköğretim Okulu belirlendi.

Zor koşullar altında eğitim verilen okulun temel ihtiyaçlarını belirlemek için okul öğretmenlerinin yardımı ile ihtiyaç listesi belirlendi ve Ankara Off Road Kulübü (ANDOFF) sponsorluğunda okulun temel ihtiyaçları karşılanmaya başladı.

Ankara Off Road Kulübü ailesi ve ASEL 351 sorumluluk projeleri dersi alan öğrenciler çatı onarımı ile başlayan çalışmaları yürütmek üzere en kısa zamanda Topaklı Köyü'ne gidecek.

“Bizim için ne kadar çok kitap o kadar çok yardım demek” diyen ekip; kitap, kırtasiye ve giyecek kampanyasını da sürdürürken Topaklı Köyü İlköğretim Okulu gibi daha nice ilköğretim okullarına yardımda bulunmayı hedefliyor.

İletişim için:

SEVDA ÖZGİRAY :