LOGO Business Solutions Yazılım Firması’na Yazılım Destekleri Nedeniyle Üniversitemiz Tarafından Teşekkür Plaketi Verildi
01.03.2011

Üniversitemiz İşletme Fakültesi’nde eğitim amaçlı olarak 2003 yılından bugüne değin kullanmakta olduğu LOGO ERP Bilgisayar Yazılımını yeniledi. LOGO yazılım firması İşletme Fakültemize bu yıl piyasaya sürmüş olduğu en güncel yazılım olan LOGO Tiger Enterprise ERP yazılımını yapılan anlaşma ile hibe etti.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun evsahipliğinde, Sayın Provost Prof. Dr. Hasan U. AKAY, LOGO Yazılım Tic. A.Ş. adına Anadolu Bölge Müdürü Sayın Hakan ALPASLAN ve Proje Müdürü Sayın Rana TORAL, İşletme Fakültemizi temsilen Sayın Dekan Prof. Dr. Halil ÜLKER ve Sayın Öğretim Görevlisi Dr. Vedat ACAR’ın katılımlarıyla yapılan törende, Üniversitemiz ile LOGO Yazılım Tic. A.Ş. arasında yapılan işbirliğinin daha da geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varılmış ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, yazılım firmasına üniversitemize olan katkılarından dolayı teşekkür plaketleri sunmuştur.