Seviye Dershanesi Aydınlıkevler Şubesi Öğrencileri Atölye Çalışmalarına Katıldılar
25.02.2011

Seviye Dershanesi Aydınlıkevler Şubesi Öğretmenleri ve 70 öğrencisi, 24 Şubat 2011 Cuma günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in  fakülteler, bölümler, laboratuvarlar, akademisyenler, araştırma merkezleri ve istihdam oranları gibi bilgileri öğrencilerle paylaştığı Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’nda misafirimiz oldular.

Toplantının ardından, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Erol Özçelik ile “Web Tasarımı”, Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Gonca Güzel Şahin ile “Mutfak Atölyesi” ve Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi H. Serdar Hoş ile “Hukuk” Meslek Atölyelerinde uygulamalı çalışma yapan Seviye Dershanesi öğrencileri, Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Müjde Avcıoğlu’nun İletişim Hukuku dersine de katıldılar.