Feng Shui İle Hayatınızı Kolaylaştırmanın Yolları
17.02.2011

Atılım Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Atılım’da Sohbet Etkinlikleri çerçevesinde 2011 yılı süresinde bir dizi etkinlik gerçekleştirmeyi  planlıyor.

Kurum içi ve kurum dışı konuklarımızla birlikte gerçekleştirilecek olan etkinliklerde amaç çalışanlarımızın birlikte güzel vakit geçirirken bilgilenmelerini sağlamak.

Etkinliğin ilk konuğu  Sayın Dilek Demirci  “Feng Shui ile Hayatınızı Kolaylaştırmanın Yolları"nı bizlerle paylaştı.

İstanbul Üniversitesi’nde Hukuk Eğitimi alan Dilek Demirci hobi olarak ilgilendiği feng shui’nin hayatında olumlu sonuçlar vermesi üzerine ilgisini profesyonel düzeye taşıyarak Klasik feng shui üzerine merkezi Malezya’da bulunan Mastery Academy of Chinese Metaphysics’den diploma aldı.

16.02.2011 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte, Dilek Demirci, Atılım Üniversitesinin Akademik ve İdari personeline Feng Shui nedir?, Ne değildir?, Feng Shui hayatımızda ne kadar olmalıdır?,Ne zaman kullanılır?, Eksikliğini hissedebilir miyiz? İşyerinde ve evde uygulayabileceğimiz genel prensipler gibi konularda bilgiler aktardı.