Makedonya Elçisi Goran Taskovski Atılım Üniversitesi Kampüsünü Ziyaret Etti
14.02.2011

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Ofisimizin çalışmaları sonucunda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun evsahipliğinde Makedonya Elçisi Sayın Goran Taskovski 08.02.2011 tarihinde Atılım Üniversitesi Kampüsünü ziyaret ettiler.

Makedonya Cumhuriyeti ile Atılım Üniversitesi arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi ve karşılıklı işbirliklerine uygun ortam hazırlamayı amaçlayan bu görüşme, Kuşkonmaz Restaurant’da yenilen yemekle devam etti. Yemeğe Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski, Atılım Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Ofis Koordinatörü Yöntem Öskiper ve Makedonya Elçiliği 3. Katibi Suhena Kerime katıldılar.

Yemekte dünyadaki son gelişmeler, Makedonya Cumhuriyeti’nin yeni açılımları, Atılım Üniversitesi’nin hedefleri ve çalışmaları gibi konular konuşuldu. Makedonya Elçisi Goran Taskovski Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hocamızı Makedonya’ya davet ettiler. Yükseköğrenim alanında karşılıklı işbirlikleri oluşturabilmek amacıyla bu ziyaretin önemini vurgu yaparak kampüsümüzden ayrıldılar.