Malezyalı Üniversite Öğrencileri Kampüsümüzü Ziyaret Etti
31.01.2011

Uluslarası Üniversiteler Konseyi’nin misafiri olarak ülkemizde bulunan Malezyalı Üniversite öğrencileri,  6 ocak 2011 tarihinde Atılım Üniversitesi Kampüsü’nü ziyaret ettiler. Yabancı Uyruklu Öğrenciler Ofis Koordinatörü Yöntem Öskiper'in evsahipliğinde, kampüsümüzü gezen ve derslere giren öğrenciler, öğle yemeğinde de Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı ( Provost ) Sayın Prof. Dr. Hasan Akay ile ülkemiz ve üniversitemiz hakkında  izlenimlerini paylaşma fırsatı buldular.

Atılım Üniversitesi Kampüsünden çok etkilendiklerini belirten öğrenciler, ayrıca Türkiye’de ve Üniversitemizde teknolojinin ve eğitimin geldiği noktadan çok etkilendiklerini, kendi ülkelerinde de bu şartlara sahip olmayı çok arzuladıklarını ifade ettiler. Malezyalı öğrenciler mezuniyetleri sonrası Yüksek Lisans için Atılım Üniversitesi’ne gelebilmek dilekleriyle kampüsümüzden mutlu bir şekilde ayrıldılar.