Sokullu Mehmet Lisesi Öğrencileri Atılım Üniversitesi'ndeydi
27.01.2011

Sokullu Mehmet Paşa Lisesi öğretmenleri ve 70 öğrencisi, 26 Ocak  2011 Çarşamba günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün düzenlediği fakülteler, bölümler, laboratuvarlar, akademisyenler, araştırma merkezleri ve istihdam oranları gibi bilgileri öğrencilerle paylaştığı etkinlikte misafirimiz oldular. Öğrenciler ayrıca, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Erden’in Robot ve Robot Teknoloji üzerine sunumunu dinledikten sonra Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarını, Hukuk Fakültesi’ni ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni gezdiler.

Atılım Üniversitesi’ndeki sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla ilgili de bilgi alarak tanımak istedikleri meslek dalları ve iş imkanları hakkında da bilgi edinen Sokullu Mehmet  Lisesi Öğrencileri, öğleden sonra Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenen Prof. Dr. Ufuk Şakul’un “Korteksin Kullanım Kılavuzu” seminerine katıldılar.