Polatlı Uğur Dershanesi Öğrencileri Atölye Çalışmalarına Katıldılar
27.01.2011

27 Ocak 2011 Perşembe günü, Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün düzenlediği Atölye Çalışmaları kapsamında Polatlı Uğur Dershanesi’nden 47 öğrenci ve öğretmenleri, Psikoloji Bölümü, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümleri akademisyenlerinin hazırladığı uygulamalı meslek atölyelerine katıldılar.

Psikoloji Bölümü’nde Dr. Mine Cihanoğlu ve Dr. Aslı Bahar İnan’ın sunumlarını dinleyen öğrenciler, Klinik Psikoloji Laboratuvarı ve Deneysel Psikoloji Araştırma ve Uygulama Laboratuvarını ziyaret ettiler.

Elektrik Elektronik Mühendisliği’nde Öğr. Gör. Mete Vural ve Araş. Gör. Cihangir Erdem’in sunumlarına katılan öğrenciler Elektronik Tasarım ve Elektronik Ölçme Atölyesi’nde uygulamalı ders yaptılar.

İnşaat Mühendisliği’nde Yrd. Doç. Dr. Halit Cenan Mertol’un sunumunu dinleyen öğrenciler Köprü Atölyesi’nde çalışma gerçekleştirdiler.

Mekatronik Mühendisliği’nde Araş. Gör. Doğanç Küçük’ün sunumuna katılan öğrenciler, Mekatronik Öğrenci Eğitim Laboratuvarlarında çalışma yaptılar.

Atölye Çalışmalarının ardından, öğrenciler Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel’in sunduğu Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’na katıldılar.