Öncü Koleji'ni Misafir Ettik
24.01.2011

Öncü Koleji’nden 130 öğrenci, okul yöneticileri ve öğretmenleri, 21 Aralık 2011 Cuma günü kampüsümüzde misafirimiz oldu. Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü’nün Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’nın ardından öğrenciler kampüsü gezerek merak ettikleri bölümlerle ilgili, Mekatronik Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Psikoloji Bölümü laboratuvarlarında ve Hukuk Fakültesi’nde Atılım Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarını dinlediler.

Öncü Koleji öğrencilerine, zorlu bir sınav maratonunun ardından geleceklerini şekillendirmede doğru karar vermelerine yardımcı olacak fakülte ve bölüm tanıtımının yanı sıra Atılım Üniversitesi’nin akademik kadrosu, laboratuar olanakları, burs olanakları  bilimsel yayın performansları ve sosyal-kültürel imkanları hakkında yapılan sunumun ardından, Öncü Koleji öğrencileri, Orhan Zaim Konferans Salonu’nda, Prof. Dr. Ufuk Şakul’un “Korteksin Kullanım Kılavuzu” seminerine katıldılar. 

Gizemli organımız beynin kullanım kılavuzunu oluşturmak için sürekli ve yoğun bir çalışma içerisinde olan Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgiler ile öğrenmeyi öğrenmenin yollarını Öncü Koleji öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmayı ve kolaylaştırmayı anlattı.