Atılım Üniversitesi, Gazi Çiftliği Lisesi'ndeydi
24.01.2011

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün 21 Ocak 2011 Cuma günü Gazi Çiftliği Lisesi’nde düzenlediği, Uzman Eğitimci M. Abdullah Yılmaz’ın “Öğrenciler İçin Sınava Hazırlanma Teknikleri” konulu eğitim etkinliğine 120 öğrenci, okul yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

M. Abdullah Yılmaz, Alternatif Düşünme Teknikleri, Zihin Açma Egzersizleri ve Pratik Soru Çözüm Teniklerini uygulamalı içerikle anlattığı seminerinde maksimum başarı için ipuçlarını Gazi Çiftliği Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

Seminerin ardından öğrenciler Atılım Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını halkla ilişkiler ekibinden edinerek kampüsümüzü ziyaret etmek istediklerini dile getirdiler.