Trabzon – Rize Üniversite Tanıtım Günlerindeydik
16.11.2018

Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 16 Kasım 2018 Cuma günü, Trabzon/Rize illeri kapsamında düzenlenen fuar etkinliğinde üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standımıza üniversitemiz adına Tanıtım Müdürü Sedat Karaçayır ve Tanıtım Uzmanı Özgür Hasılcı katıldılar. Fuarda ayrıca Pilotaj Bölümümüzden Uyumluluk İzleme ve EYS Müdürü Demir Ayhan’da öğrencilere, “Geleceğin Mesleği: Pilotluk” isimli sunumuyla, meslek hakkında detaylı bilgiler vererek, pilot olmak isteyen öğrencilere hayallerini gerçekleştirmek adına neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Üniversitemiz tanıtım ekibi, Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 22-23 Kasım 2018 tarihlerinde de Samsun fuarında öğrencilerle buluşacaktır.