Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Meme Kanseri Farkındalık Paneli Düzenlendi
12.10.2018

11 Ekim 2018 Perşembe günü, Sentez Meme Sağlığı ve Hastalıkları Enstitüsünün girişimleri, Kültür Müdürlüğü ve Mezunlar Derneğimizin desteğiyle üniversitemiz ev sahipliğinde, Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel konferans Salonunda “Meme Kanseri Farkındalık Paneli” düzenlendi.

Meme kanserinde erken tanı ve bilgilendirmelerinin yapıldığı organizasyonda, Meme Cerrahı Prof. Dr. Ercüment Hayri TEKİN, Radyolog Dr. Işıl TUNÇBİLEK ve Psk. Dan. Dolunay KADIOĞLU konuşmacı olarak yer aldı.

EDDA Creative'in medya danışmanlığını yürüttüğü Meme Sağlığı merkezi olan MEDSENTEZ kliniği ile Ekim ayı "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında "Erken Tanı Hayat Kurtarır" başlıklı farkındalık çalışmaları kapsamında düzenlenen panel, çeşitli dernekler, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz tarafından yoğun ilgi gördü.