Kadriye Zaim Kütüphanesinde "Son Kale Polatlı" Belgeselinin Gösterimi Gerçekleştirildi
29.03.2018

Üniversitemiz Medya Merkezi tarafından, Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşına varlıklarını adayan tüm kahramanlarımızı anmak adına hazırlanan Son Kale Polatlı Belgeselinin 29 Mart Perşembe günü saat 11:00’da Kadriye Zaim Kütüphanesinde gösterimi gerçekleşti.

Gösterimden önce Post Prodüksiyon ve Animasyon Uzmanı Halil İbrahim Güneş, katılımcılara belgeselin yapım süreci hakkında bilgi verdi. Konuya ilişkin yapılan konuşmanın ardından, Kadriye Zaim Kütüphanesi Direktörü Emre Hasan Akbayrak’ın proje danışmanlığını, Post Prodüksiyon ve Animasyon Uzmanı Halil İbrahim Güneş’in yönetmenliğini ve Görüntü ve Fotoğraf Uzmanı Erol Korkmaz’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği Son Kale Polatlı Belgeselinin gösterimi yapıldı.

Atılım Üniversitesinin, Polatlı Belediyesi sponsorluğunda, Başkent Ankara olmak üzere tarihi ve kültürel değerlerimizi  yaşamak ve yaşatmak adına yaptığı çalışmalardan birini oluşturan Son Kale Polatlı Belgeselinin künyesi aşağıdaki gibidir:

Yapımı: 2017 - Türkiye

Tür: Belgesel