Meslek Tanıtım Sunumları İçin Adana’daydık
16.03.2018

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü bünyesinde organize edilen ve üniversite adayı öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla, akademisyenlerimizin desteğiyle sağlanan meslek tanıtım sunumlarımız, 13-14 Mart 2018 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi.

Tanıtım Uzmanı Onur Karagöz rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Mektebim Koleji, Gündoğdu Koleji, Erkan Koleji ve Adana Koleji ziyaret edilerek sunumlar yapıldı. Pilotaj Bölümü Uyumluluk İzleme ve EYS Müdürü Demir Ayhan, Uçak Elektrik-Elektronik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Yaser Dalveren ve Hukuk Fakültesi Araş. Gör. Zeynep Müftüoğlu sunumlarıyla aday öğrencilere meslekleri hakkında detaylı bilgileri aktardılar.