Üniversitemiz Mezunları Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
09.03.2018

Üniversitemiz mezunları ve öğrencileri, 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 12:30’da AtılımMED’in Spor Salonunda düzenlediği geleneksel "EXP* 404 Söyleşiyoruz” Mezunlar Buluşmasında bir araya geldi. Mezunların eğitim süreçleri, iş hayatları ve tecrübelerinden faydalanma imkânı bulan öğrenciler, kafalarındaki sorulara sohbet ortamında cevap aradı.

Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve Mezunlar Derneği Başkanı Yaman Zaim, etkinliğe katılan İhlas Haber Ajansına röportaj vererek muhabirlerin sorularını yanıtlandırdı. İlgili haber için tıklayınız.

AtılımMED bu etkinlik için, mezunları her yıl farklı bölüm ve sektörlerden seçiyor. Tüm öğrencilerimize açık olan bu etkinliğin, öğrencilerimizin geleceğe dair fikirlerini netleştirerek kariyer anlamında yolunu açması hedefleniyor.