Balgat Çağlayan Okullarında Mesleki Tanıtım Sunumları Gerçekleştirildi
09.03.2018

01, 02, 08 ve 09 Mart 2018 tarihlerinde Balgat Çağlan Okullarında, akademisyenlerimiz öğrencilerle bir araya gelerek, onlara mesleki bilgilendirme sunumları yapatılar ve öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımalarına vesile oldular.

Katılım gösteren akademisyenlerimiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Araş. Gör. Cansu Aktaş, Beslenme ve Diyetetik bölümünden Araş. Gör. Özlem Çetiner, İşletme Bölümünden Araş. Gör. Begüm Uğur ve Araş. Gör. Uğur Kaplan, İktisat Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Fatih Ekinci, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Araş. Gör. Cumhur Özbey, Mimarlık Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Melike Orhan, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden Araş. Gör. Gizem Sazan ve Araş. Gör. Selcan Cihangiroğlu, Psikoloji Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Dilek Saygılı oldu.