Temel İngilizce Bölümü Öğrencileri için Oryantasyon Programı Düzenlendi
01.03.2018

Yabancı Diller Yüksekokulu, Temel İngilizce Bölümü öğrencileri için 1 Mart 2018 Perşembe günü saat 14:15 – 16:15 arasında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu Bölümleri tarafından oryantasyon programı düzenlendi.

Öğrencilerimiz, Temel İngilizce Bölümünün yaptığı organizasyonla saat 13:30’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında bulunan dersliklerde bölümlerine göre toplandılar ve görevli okutmanlar tarafından ilgili fakültelerdeki oryantasyon merkezlerine götürüldüler.

Bu etkinlikte, Temel İngilizce Bölümü öğrencileri hem bölümlerdeki tüm hocalarıyla tanışma, hem de bölüm hakkında öğrenmek istedikleri sorulara cevap alma fırsatı buldular.