Başbakan Yardımcısı Sn. Mehmet Şimşek Üniversitemizdeydi
07.03.2018

Girişimcilik Eğitim Seminerleri VI kapsamında Başbakan Yardımcısı Sn. Mehmet Şimşek 7 Mart 2018 Çarşamba günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Konferans Salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Konferans başlamadan önce Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve İşletme Fakültesi Dekanı Mithat Üner, Başbakan Yardımcısı Şimşek’i Rektörlükte misafir etti ve sonra konferans salonuna geçildi. Üner’in kendisini takdiminin ardından “Türkiye Ekonomisi ve Küresel Ekonomik Bakış” konulu sunumuyla deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Şimşek, “Türkiye’deki Küresel Büyüme” ve “Küresel Ekonomiye ilişkin Riskler” den bahsederek konuşmasına başladı. Şimşek, konuşmasının ardından, “soru-cevap” kısmında konferans katılımcılarının sorularını yanıtladı.

Sayın bakanımıza, Üniversitemize ziyaretinden ve katılımcıların büyük ilgisini toplayan konuşmasından dolayı teşekkür ederiz.