Meslek Tanıtım Sunumları İçin Saray Öncü Kolejindeydik
05.03.2018

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü bünyesinde organize edilen ve üniversite adayı öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla, akademisyenlerimizin desteğiyle sağlanan meslek tanıtım sunumlarımız,  15-22 Şubat 2018 tarihlerinde Saray Öncü Kolejinde gerçekleştirildi.

Tanıtım Uzmanı Onur Karagöz rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Saray Öncü Kolejini ziyaret edilerek sunumlar yapıldı. Akademisyenlerimizden, Pilotaj bölümünden Demir Ayhan, Otomotiv Mühendisliği bölümünden Dr. Erdem Kayhan, Uluslararası Ticaret bölümünden Yrd. Doç. Dr Hande Emin Benli, Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Sümeyye Betül Güney, Endüstri Mühendisliği Bölümünden Öğr. Gör. Hande Eryılmaz, İktisat böllümünden Yrd. Doç. Dr. Gürsan Şenalp, Kamu Yönetimi bölümünden Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker sunumlarıyla aday öğrencilere meslekleri hakkında detaylı bilgileri aktardılar.