12. Büyük Kolej Üniversite Tanıtım Fuarı'ndaydık
04.12.2015

Her yıl düzenlenerek gelenekselleşen Büyük Kolej Üniversite Tanıtım Fuarı 4 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirildi. Yurt çapındaki 24 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen organizasyona Ankara'daki 17 farklı lisede okuyan yaklaşık 1.000 öğrenci katıldı.

Büyük Kolej öğrencilerinin yanı sıra Ankara'daki çok sayıda okuldan öğrenci ve rehber öğretmen Atılım Üniversitesi standını ziyaret ederek, fakülteler, bölümler, sosyal-kültürel imkanlar, kulüpler ve burs imkanları gibi konularda bilgi edindiler.

Atılım Üniversitesi standına uğrayan öğretmenlere, üniversite adayları ve velilerine Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanları Sedat Karaçayır ve Sefer Terzi gerekli bilgileri sunarak, üniversitemiz hakkında tüm detayları paylaştılar.