''Social Erasmus Haftası'' Etkinlikleri
18.11.2015

16-22 Kasım Tarihleri arasında gerçeleşen ''Social Erasmus Haftası'' etkinlikleri kapsamında, ESN Atılım topluluğumuz ''Ana Kucağı Down Sendromlular Eğitim Merkezi'' ne ziyaret gerçekleştirdi. 16 Kasım Pazartesi günü yapılan etkinliğe ESN Atılım üyesi İşletme Bölümünden Berkay Tekin ve Ali Kaşıkara, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden Berkay Makas katıldı.

Etkinlik kapsamında, down sendromlu öğrencilerin müzik dersine katılarak birlikte vakit geçiren öğrencilerimiz onlara destek verdi.

ESN topluluğumuz, Social Erasmus Haftası kapsamında yapılan etkinliklere verdiği destek ve geçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda, 4 Şubat 2016 tarihinde Eskişehir Anadolu Üniversitesinde düzenlenecek Section Presidents Meeting organizasyonunda ödül alacak.

''Social Erasmus Haftası'' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek diğer etkinlikler :

1- 20 Kasım Cuma günü; ''Çocuk Hakları Haftası'' na istinaden, Balçiçeği Anaokuluna ziyaret,

2- 21 Kasım Cumartesi günü; 2015 senesinde dünya üzerinde terör olaylarına maruz kalmış 15 ülkeye farkındalık yaratmak için Seğmenler Parkında dilek feneri uçurma etkinliği,

3- 24 Kasım Salı günü; Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında Sakarya Ortaokulu'na ziyaret olacaktır.

** 10 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen ESN Atılım Anıtkabir ziyareti detayları için: http://iro.atilim.edu.tr/haber/atilim-esn-anitkabir-ziyareti-10051

''Social Erasmus'' haftasına katkılarından dolayı Uluslararası Merkez Ofisimize ve ESN Atılım öğrenci topluluğuna teşekkür ederiz.