Fakültelerine Birincilik İle Yerleşen Öğrencilerin Sertifikaları Teslim Edildi
16.11.2015

Bu yıl yeni bir uygulamaya imza atan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, tüm üniversitelerin fakültelerine en yüksek puanla yerleşen öğrencilere birer sertifika verdi.

2015-2016 LYS sonuçlarına göre yerleştikleri Fakülteye ait en yüksek puanı alan öğrencilere verilmek üzere Üniversite rektörlüklerine Öğrencilerin isimlerine düzenlenen sertifikaları ulaştırıldı.

13 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen küçük bir tören ile Atılım Üniversitesi’nin beş fakültesine en yüksek puanla yerleşen öğrencilere, Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından imzalanan sertifikaları aynı zamanda Atılım Üniversitesi Rektörlüğünce hazırlanan hediyeleri Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ tarafından takdim edildi.

Fakültelere birincilik ile yerleşen öğrencilerin isimleri şöyledir,

• Emre Güllüce, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü
  • Fatih Yurtlu, İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü
  • İsmail Burak Yazlı, Hukuk Fakültesi