YDS Akademi Dil Sempozyumuna Katıldık
05.10.2015

YDS Akademi Grubunun 03 Ekim 2015 Cumartesi günü, saat 12:00-17:00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Farabi Konferans Salonu’nda düzenlediği geleneksel dil sempozyumuna Atılım Üniversitesi olarak sunum ve stant organizasyonumuzla katıldık.

Sempozyumda 300’e yakın öğrenci ve veli ile görüşme yapılarak, Atılım Üniversitesi Fakülteleri, sosyal ve kültürel olanaklarıyla ilgili bilgiler verildi.

Bu sempozyumda görev alan; Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencilerinden Cem Kebeci, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Arda Susoy ile birlikte Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sefer Terzi, aday öğrencilere ve velilerine üniversitemizi tanıttılar.

Ayrıca sırasıyla Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Asiye Öztürk,  İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Sibel İzmir Bölümlerini anlatan birer sunum gerçekleştirdi. Fuaye alanı gezilirken ve sempozyumun genelinde öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.