Atılım Üniversitesi’nde Rektörlük Devir Teslimi
11.09.2015

Atılım Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, 11 yıllık Rektörlük görevini  düzenlenen bir tören ile Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’a devretti.

Tören,  10 Eylül 2015 Perşembe günü Mütevelli Heyet Başkanı ve Mütevelli Heyet Üyeleri,  Eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Ufuk Üniversitesi Rektörü, ODTÜ Rektörü, basın mensupları ve Atılım Üniversitesi idari - akademik mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

Rektörlük Devir Teslim Töreni saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızı okunması ile başladı.

Konuşmalar bölümünde Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan birer konuşma yaptı.

Rektör Prof. Dr Abdurrahim Özgenoğlu’nun 11 yıllık görevi süresince çekilen görüntülerinden oluşan sinevizyon un izlenmesinin ardından Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

Rektörlük cübbesini giyinmek üzere sahneye gelen Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’a Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından Rektörlük cübbesi giydirildi.

Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun Rektörlüğü Süresince Yapmış Olduğu Başarılı Çalışmaları, Üniversitemize verdiği değerli katkılar ve 11 yıllık hizmeti anısına hazırlanan plaketi Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim tarafından takdim edildi.

Rektörlük Cübbesini Giyen Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmalarının ardından Tören sona erdi.