6. Ulusal Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresi (MeMÖK 2015)
23.06.2015

Geleceğin meslekleri arasında gösterilen mekatronik mühendisliği konularında farklı üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin yaptıkları araştırma ve projeleri bilimsel bir kongre ortamında paylaşmayı, böylece ülkemizdeki araştırma kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı amaçlayan ve Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü tarafından 2010 yılından beri düzenlenmekte olan Ulusal Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresinin altıncısı (MeMÖK 2015), 13 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

MeMÖK 2015’e, Ekinoks-AG Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erdinç Nuri Yıldız’ın Davetli Konuşmacı olarak katıldı ve “Savunma Sektöründe Mekatronik Mühendisliğinden Beklentiler” başlıklı bir konuşma yaptı. Toplam 28 bildirinin 6 farklı oturumda sunulduğu kongreye 9 üniversiteden 100 kişi dolayında katılım oldu.