ÖZ-DE-BİR Tarafından Düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerine Katıldık
27.04.2015

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak adına ÖZ-DE-BİR tarafından Ankara’daki aday öğrencilerin üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” 26 Nisan 2015 Pazar Günü yaklaşık 10 bin öğrenci ve rehber öğretmenin katılımıyla, Ankara Congresium ATO Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi’nin de katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları ve Hayata Atılım Öğrencilerinden oluşan bir ekip ile yer aldı. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.

Ayrıca fuarda, akademik kadromuz da yer alarak, konferans salonlarında üniversite adayı öğrencilere bölümleri hakkında ve meslek seçimi konusunda da detaylı bilgiler verdiler. Üniversitemiz akademik personellerinden;

 

Doç. Dr. Emre TOROS

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Doç. Dr. Elif AYDIN

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. Erhan GÖKÇAY

Yazılım Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. Uğur BAÇ

Endüstri Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. Baran USLU

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. Gökhan TUNÇ

İnşaat Mühendisliği   

Yrd. Doç. Dr. Cenk Aygül

Uluslararası İlişkiler

Yrd. Doç. Dr. Besim BARANOĞLU

İmalat Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. Erkan KONCA

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği  

Öğr. Gör. Güler Kalem

Yazılım Mühendisliği

 

bölümlerini anlatarak, öğrencilerin meslek seçimi konusunda kendilerini yönlendirmelerine yardımcı oldular.

Fuara Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Sedat Karaçayır, Emre Cihan ve Sefer Terzi, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya bölümü öğrencisi Dilara Çisel Varan, Hukuk bölümü öğrencisi Selin Biçer ve İktisat bölümü öğrencisi Alper Gürüz katılım gösterdiler.