Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi (MŞMM) StresstechGroup Bültenine Konuk Oluyor
17.04.2015

Metal endüstrisinde üretilen parçaların kalite kontrolü ve Ar-Ge çalışmaları için gerekli olan yüksek teknoloji ürünü tahribatsız test ekipmanları ve çözümlerini 1983 yılından günümüze kadar dünya çapında sunan StresstechGroup tarafından çıkarılan bültenin son sayısında Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi ve Merkezimizde yürütülen "kalıntı gerilim ölçüm çalışmaları"ile ilgili bilgiler yayınlanacak.

StresstechGroup, yayınladığı bültende  tüm dünyadaki paydaşlarına metal endüstrisi ile ilgili güncel bilgileri iletiyor. Otomotiv ve havacılık sektörlerinde kalite kontrol konusunda uzun yıllardır faaliyet gösteren StresstechGroup, başta Finlandiya olmak üzere; ABD, Almanya ve Hindistan'da kurulan şirketleri ve tüm dünyaya yayılan temsilcilikleriyle metal şekillendirme konusunda sektörün liderlerinden biri olarak çalışmalarını yürütüyor.

MŞMM ile Stresstechortaklığı 2012 yılından beri her yıl düzenli olarak, MŞMM bünyesinde gerçekleştirilen Kaynak ve Isıl İşlem Çalıştaylarıile pekiştirilmiştir. Ayrıca, StresstechGroup’un düzenlemekte olduğu ICBM 1111. Barkhausen Gürültüsü ve Mikromanyetik Testler Uluslararası Konferansı (http://www.icbmconference.org/),  Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’nin ev-sahipliğinde, 18 – 21 Haziran 2015 tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecektir.