Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarına Katıldık
11.03.2015

11 Mart 2015 Çarşamba günü ATO Congresium’da başlayan Art Ankara fuarına üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz de stant açarak katıldı. Farklı üniversitelerin ve sanat galerilerinin hazır bulunduğu fuar, açılış konuşmalarıyla başlayarak sanatseverlerle buluştu. Atis Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilgin Aygül, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği Başkanı Sayın Mehmet Ali Doğan, Tüm Sanat Galeriler Derneği Başkanı Sayın Kürşad Yılmaz, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nurettin Özdebir, kısa birer açılış konuşması ile sanatseverlere ve fuar katılımcılarına seslendiler. Açılış konuşmalarının ardından, misafirler fuar alanını gezerek bilgiler aldılar.

Fuara üniversitemizi adına 11 Mart tarihinde Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri Cihan Şengül ve Şahin Yiğitcan Işılak, 12 Mart tarihinde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencisi Asiye Genç ve Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Ethem Arınç Altıkardeş, 13 Mart tarihinde Mimarlık Bölümü öğrencileri Burçin Şener, Duygu Nur Kuşçu ve Esra Barun, 14 Mart tarihinde Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Gamze Bal ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencisi Yeliz Ünal, 15 Mart tarihinde ise Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri Gönül Yazar ve Elif Öztürk katılım göstereceklerdir.

Fuar, 15 Mart 2015 Pazar gününe kadar ATO Congresium’da sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.