Zafer Koleji Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık
09.03.2015

Zafer Kolejinin bu yıl ilk kez düzenlediği  kolej ve dershane 11.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerinin, üniversite tercihlerinde doğru kararlar verebilmeleri, üniversiteler hakkında doğrudan bilgi alabilmelerini sağlamak için 07 Mart 2015 Cumartesi günü Zafer Koleji yerleşkesinde düzenlemiş olduğu, devlet  ve vakıf üniversitelerinden 15 üniversitenin katıldığı 1.Üniversiteler Fuarındaydık. Fuara, üniversitemiz adına Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Sefer Terzi katıldılar. Burslarımız, bölümlerimiz, üniversitemiz ve daha pek çok konuda bilgilerin paylaşıldığı fuarda standımıza öğrencilerin ilgisi yoğundu. Fuarda ayrıca, üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet İstemi ve Öğr. Gör. H.Serdar Hoş, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı ve Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak-Gövde Motor Bakımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erk İnger’de bölümler hakkında sunumlar yaparak, öğrencilerin bölümleri ve meslekleri yakından tanımaları sağlayarak detaylı bilgiler verdiler.