Ümitköy Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi
21.01.2015

21 Ocak 2015 Çarşamba günü Ümitköy Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. İlk olarak Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in “Üniversite Amaç Değil Araçtır” isimli sunumuna katılan öğrenciler, üniversite ve üniversite sonrası yaşamlarında nelere dikkat etmeleri, hangi meslekleri kendilerine tercih etmeleri yönünde detaylı bilgiler aldılar. Sunumun ardından TM grubu öğrencileri, üniversitemiz öğrencisi Selin Biçer ile birlikte Hukuk Fakültesi Duruşma Salonunda Araş. Gör. Kumru Kılıçoğlu Yılmaz’ın Hukuk Fakültesi hakkında yaptığı genel sunumu dinlediler. Diğer öğrenciler ise yine Orhan Zaim Konferans Salonunda, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in moderatörlüğünde , üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hasan Furkan Kalkan, Mimarlık Bölümü öğrencisi Duygu Nur Kuşçu, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencisi Asiye Genç, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi İrem Bulanık, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Bölümü öğrencisi Dilara Çisel Varan, Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gözde Tarcan, Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisi Orçun Gürer, İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hasan Safa Çavuşoğlu ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Berna Berkmen’in katılım gösterdiği öğrenci panelinde, bölüm öğrencilerimiz ile birlikte soru-cevap yaparak, öğrencilerimizin bölümleri ve üniversitemizi tercihleri hakkında detaylı bilgiler aldılar.