Kırıkkale ABC Eğitim Kurumlarının Konuğu Olduk
27.12.2014

27 Aralık 2014 Cumartesi günü, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğünün organizasyonu ve Kırıkkale ABC Eğitim Kurumlarının davetiyle, Kırıkkale ABC Eğitim Kurumlarının 25 öğretmeni ve 400’e yakın öğrencisine, Kırıkkale Kültür Merkezinde, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in hazırlamış olduğu “Üniversite Eğitimi Amaç Değil Araçtır” konulu sunum iki oturum halinde gerçekleştirildi.

Meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında  detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerin katılımıyla daha da keyifli ve eğlenceli hale gelen sunuma ilgi yüksekti. Etkinlik sonrasında adaylara üniversitemizi tanıtan broşürlerin de yer aldığı tanıtım çantalarından takdim edildi.