Grafik Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinin Başarısı
27.11.2014

Grafik Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinin Başarısı

“DESIGN FOR PEACE - BARIŞ İÇİN TASARLA” temasıyla bu yıl yedincisi düzenlenen Skopje Uluslararası Öğrenci Poster Yarışmasında, Üniversitemiz Grafik Tasarımı Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz; Cihan Şengül, Gamze Bal, Merve Tunçel, Yiğitcan Işılak, Ayşe Mermer ve Şafak Gün finalistler arasına girmeyi başardı.

Öğretim Görevlisi Evren Tural tarafından verilen "GRT 401 Grafik Tasarım III" dersi kapsamında sosyal konularla ilgili posterler çalışan öğrencilerimizin katıldığı üçüncü uluslararası yarışma olan "Skopje İnternational" yarışmasına 43 ülkeden 2023 katılım gerçekleşti. Yarışmada Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden 6’sı ilk elemeyi geçip 100 finalist yarışmacı arasına girerek büyük bir başarı elde etti.

Final elemesi 30 Kasım 2014'te yapılacak olan yarışmada sergileme alan öğrenciler bu tarihte duyurulacaktır. Kazanan iki afiş ise 5 Ocak’ta ilan edilecektir.

Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin bu dönem hazırladıkları bütün posterlerden oluşturulan bir sergi 22-31 Aralık tarihleri arasında Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda gezilebilecektir.

Öğrencilerimiz ve Hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ayşe Mermer                              Cihan Şengül                           Gamze Bal

Şafak Gün                                Merve Tunçel                          Yiğitcan Işılak