Doç.Dr. Gül Güneş UNESCO Türkiye Milli Komisyonu İhtisas Komitesi’ne Seçildi
18.11.2014

İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Gül Güneş, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu (UTMK) “Doğa Bilimleri İhtisas Komitesi”ne seçildi. UNESCO (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu)’nun amaç ve ideallerinin Türkiye’nin öncelikleri doğrultusunda hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar yapmak üzere kurulan komitelerden biri olan UTMK Doğa Bilimleri İhtisas Komitesi, uzmanlıkları yanında toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden kişilerden oluşmakta.İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Gül Güneş, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu (UTMK) “Doğa Bilimleri İhtisas Komitesi”ne seçildi. UNESCO (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu)’nun amaç ve ideallerinin Türkiye’nin öncelikleri doğrultusunda hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar yapmak üzere kurulan komitelerden biri olan UTMK Doğa Bilimleri İhtisas Komitesi, uzmanlıkları yanında toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden kişilerden oluşmakta.