MÜDEK Akreditasyon Töreni Yapıldı
12.11.2014

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün ardından dört programda daha MÜDEK akreditasyonu almaya hak kazanarak  toplam 5 Bölümünde Akreditasyon sağlanmış oldu.

Mühendislik Fakültesi; Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Programları 5 yıl, Elektrik - Elektronik ve Endüstri Mühendisliği Programları ise 2 yıl süre ile akreditasyon aldı.  Mühendislik Fakültesine bağlı olan diğer sekiz programın akreditasyonu için de çalışmalar sürdürülmektedir.

Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende, sırasıyla Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve MÜDEK-MAK Başkanı Prof. Dr. Timur Doğu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu günün anısına MÜDEK-MAK Başkanı Prof. Dr. Timur Doğu’ya bir plaket takdim etti. Daha sonra akreditasyon almaya hak kazanan bölümlerimize sertifikaları MÜDEK-MAK Başkanı Prof. Dr. Timur Doğu tarafından takdim edilerek törenin ardından, fuaye alanında gerçekleşen kokteyle geçildi.