İnşaat Projelerinde Yapım Metodolojisi ve Proje Yönetimi
11.11.2014

“Atılım Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen “İnşaat Projelerinde Yapım Metodolojisi ve Proje Yönetimi " adlı seminer 10 Kasım Pazartesi günü Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Seminer, YDA İnşaat Grubunun İncek’teki Toplu Konut Projesi’nde Proje Müdürü olarak çalışan Sayın V. Orhan Gürman tarafından verilmiştir.

Orhan Gürman sunumunda; proje genel yaklaşımı, şantiye yönetimi organizasyonu ve yapısı, tedarik yöntemleri ile ana tedarikciler, iş gücü ve insan kaynakları, ana iş programı, yapım metodolojileri, kalite kontrol ve güvence sistemi, iş sağlığı güvenliği ve çevre uygulama planı, maliyet kontrolü ve nakit akışı, raporlama yöntemleri ve raporlar ile işveren ve temsilcileri arasındaki iletişim konularına değinmiştir.”