17. Yılımızda Altı Yüz Mezun Verdik
26.06.2014

Atılım Üniversitesi 2013-2014 akademik yılı Mezuniyet Töreni 25 Haziran 2014 Çarşamba günü Üniversitemiz yerleşkesinde gerçekleşen törene, öğrenci, akademik personel ve velilerden oluşan yaklaşık dört bin kişi katılım gösterdi.

Tören,  atilimtv.atilim.edu.tr adresinden internet üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Tek oturumdan oluşan Tören, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu konuşmasında mezun öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Üniversite birincisi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Utku Kumbul’un konuşmasının ardından üniversite ilk üçünde yer alan öğrencilerin ödülleri Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından verildi.

Üstün başarı göstererek Yüksek Şeref ve Şeref öğrencisi olarak dereceye giren öğrencilerin mezuniyet belgeleri ve ödülleri Fakülte Dekanları tarafından takdim edilirken çift ana dal yaparak iki bölümden mezun öğrencilere plaketleri Rektör Yardımcıları tarafından verildi.

2013-2014 akademik yılında mezun olan öğrencilerin belgelerinin verilmesinin ardından mezunlar topluca keplerini attılar. Törenin bitiminde tüm davetliler Atılım Üniversitesi Meydan’ında yemeğe katıldılar.

Atılım Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Derece Sahibi Mezunları

Üniversite Birincisi : Elektrik Elektronik Mühendisliğinden Utku Kumbul