NAFSA Kongresi
02.06.2014

Amerika Birleşik Devletlerinin California eyaleti San Diego şehrinde bu yıl 25.si gerçekleştirilen NAFSA Kongresine Atılım Üniversitesi ikinci kez katıldı. Uluslararasılaşma hedefi çerçevesinde dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerden gelen binlerce kişi çeşitli konularda işbirliği yapmak için karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Üniversitemizi temsilen Kongreye, İletişim ve Strateji Müdürü Hasan Atasoy ile Yabancı Uyruklu Öğrenciler Koordinatörü Barış Yeşilbaş katıldı. Hasan Atasoy ve Barış Yeşilbaş, bir çok üniversite temsilcisiyle değişim programları, eşleştirme programları üzerine çalışma yaptı.

Aynı zamanda Kongreye katılan çok sayıda akademisyene, tercih edilebilirlik ve bilinirliliği arttırmak amacıyla Atılım Üniversitesinin tanıtımı ve bilgilendirmesi yapıldı.