Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğrencilerimizin Projesi İlk 11’de
29.05.2014

REKLAMCILIK VAKFI tarafından;  “Bu yıl 6.’sının gerçekleştirilen  Genç Kırmızı yarışması, bildiğiniz gibi yaratıcı gençlerin sektöre kazandırılması, basın mecrasının etkili ve yaratıcı kullanımına dikkat çekilmesi, basın reklamlarındaki başarılı uygulamaların artırılması için bu alanda eğitim almakta olan üniversitelilere açık, çevrimiçi basın ilanı yarışmasıdır. “

Bu yılki uygulamamız aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecektir:

“Üniversitelerin İletişim fakültelerindeki reklamcılık bölümleri ile güzel sanatlar ve görsel iletişim tasarımı fakültelerindeki grafik bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileri yarışmaya katılabilecekler; öncelik, son sınıf öğrencilerinde olacaktır.  Her fakülte 5 işlik katılım ile sınırlanacaktır. Öğrenciler, tercihen yazar ve çizer olarak, ikili ekipler halinde, okulları tarafından belirlenen danışmanlar gözetiminde yarışacaklardır.”

Yukarıdaki çağrı metni doğrultusunda bölümümüz öğrencilerinin “Ajans İşletme” ve “Pazarlama İletişim ve Reklam” dersleri  kapsamında ikişerli guruplar halinde hazırladıkları projelerden seçilen iki proje yarışmaya gönderildi.

Bir projemiz, yarışmaya gönderilen 98 projenin değerlendirilmesi sonucu, sekiz üniversitenin finale kaldığı  ilk 11 Proje içine girerek ödül için yarışmaya hak kazandı. Ödül alan projeler  9 Haziran 2014 günü yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Proje Danışmanı Öğretim Elemanımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.