Sürdürülebilir Kampüs Projesi Kapsamında Öğrencilerimize Yönelik Bilinçlendirme Seminerleri Başladı
27.05.2014

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Fonu tarafından desteklenmekte olan “Atılım Üniversitesi Kampüsünün Çevresel Açıdan Sürdürülebilir Bir Yeşil Kampüs Olabilirliğinin Değerlendirilmesi Projesi” kapsamında öğrencilerimize yönelik “Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Kalkınma Nedir? Üniversite Kampüslerinin Sürdürülebilir Yeşil Kampüslere Sahip Olmaları Neden Önemlidir” konularında bilinçlendirme seminerleri gerçekleştirildi.

İşletme Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim elemanlarınca yürütülen Sürdürülebilir Kampüs Projeside, aynı zamanda Üniversitemiz lisans öğrencileri de bursiyer olarak yer almakta. Proje kapsamında ilk aşamada İşletme Fakültesi ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ve öğrencilerin ilgi ile katıldıkları bilinçlendirme seminerlerine, Güz Döneminde ise Üniversitemizin diğer Fakültelerinde ve Yüksekokulunda okuyan öğrenciler ile devam edilmesi planlanmakta.