Atılım Üniversitesi Kariyer Günü Gerçekleşti
27.05.2014

Atılım Üniversitesi öğrencilerini sektörün öncü firmalarının temsilcileri ile bir araya getirerek farklı sektörler hakkında bilgi almalarını; staj ve istihdam olanaklarından faydalanmalarını sağlamak amacıyla 21 Mayıs 2014 tarihinde Atılım Üniversitesi Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.

Mühendislik Binası fuaye alanında gerçekleşen etkinliğe Nokta Medya, Cybersoft, Arhan Lc, MAN Türkiye, Asrın Holding, EnerjİK, Kariyer.Net ve Expeditors katıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler firmaların kuruluşları, faaliyet alanları ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulmanın yanı sıra farklı birimlerden katılım göstererek sunum gerçekleştiren firma yetkililerine merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiler.