RUHLAR GELİRSE...
22.05.2014

Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından, Ankara Sanat Tiyatrosunda sunulan Ruhlar Gelirse adlı oyun beğeniyle izlendi.

09-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında  sahnelenen ve Can Taşpınar - Cansu Tolungüç tarafından uyarlanan ve yönetilen eserde rol alan,  öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Oyunda rol alan öğrencilerimiz ve canlandırdıkları karakterler şöyle:  

Charles :Can Taşpınar

Ruth: Bensu Melis Bal

Dr. Bradman: Yunus Çelebi

Ms.Bradman: Beril Aktaş

Edi (Hizmetçi): Alper Karakoç

Medyum Arcati: İbrahim Türemiş

Elvira (Ruh): Merve Özeray

Oyunun Yazarı : Noel Coward

Yönetmenler: Cansu Tolungüç- Can  Taşpınar

Ses: Melis Özen

Işık: Cansu Tolungüç

Sahne Amiri: Caner Baylı

Fotoğrafçı: Kağan Kartal

Oyun Hakkında:

Charles evli ve orta yaşlı bir yazardır. En son yazacağı bir roman için kendini medyum diye adlandıran bir kişiyi evine çağırıp bir seans yapmasını ister. Bu seansın amacı sahte medyumu incelemek ve kitabı için bilgi toplamaktır. Arkadaşları olan Bradmanları bu seansa katılmaları için eve çağırır. İlginç bir şekilde gerçekleştirdikleri bu seansın sonunda 7 sene önce ölen eski karısı Elvira'nın ruhu gelir ve olaylar karışır. Bir yandan ruhani olaylara inanmayan Bradmanlar bir yandan işini iyi yapmayan bir hizmetçi, Charles'ın eski karısının ruhu ile uğraşmak zorunda kalan Ruth ve kendini çok iyi bir medyum olarak lanse eden Medyum Arcati. Olaylar karışır ve herkes bu karmaşadan nasibini alır. Oyunun sonunda kimine göre yeterli kimine göre yetersiz bir sonuca ulaşılır.