“Havacılık İşletmesi Ruhsatı ve Teknisyen Lisansı Verilme Esasları” Konferansı
29.04.2014

Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından, 18 Nisan 2014 günü,  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü üst düzey yetkililerinin konuşmacı olarak katıldığı  “Havacılık İşletmesi Ruhsatı ve Teknisyen Lisansı Verilme Esasları” konulu bir seminer düzenlendi. Seminere Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, Uçuşa Elverişlilik Daire Başkanı Özcan Başoğlu, uzman Seçkin Öksüz ve uzman Esat Demirci öğrencilere mesleki eğitim, modül sınavları ve teknisyen lisansı ile işletme ruhsatı konularında ayrıntılı bilgiler verdiler.

Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin hemen hemen tümünün katıldığı ve yoğun ilgiyle izlediği seminerde, öğrenciler konuşmacılara ilginç ve anlamlı sorular yöneltmişler ve kısmen interaktif ortamda geçen seminer üç saate yakın sürdü.