Samsun 12. Yükseköğretim Tanıtım Fuarına Katıldık
14.04.2014

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak, başta Karadeniz bölgesi olmak üzere  tüm yurttaki gençlerin  üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen 12. Yükseköğretim Tanıtım Fuarı, 25 üniversitenin katılımı ile Samsun’da gerçekleştirildi. 

İlkadım Rotary Kulübü, Samsun Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve denetiminde Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde 10-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen organizasyona, yaklaşık 15 bin öğrenci ve öğretmen katılım gösterdi.

Atılım Üniversitesi’nin de katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları ve Hayata Atılım Öğrencilerinden oluşan kalabalık bir ekip ile yer aldık. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz,  fakültelerimiz,  bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.

Fuarda ve Samsun’da yürütülen tanıtım çalışmalarına; Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Sefer Terzi, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Hasan Furkan Kalkan ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Bilsay İyison katıldılar.