Eğlenceli Bilim Dergisi - Çocuk Müzesi İşbirliği
11.04.2014

Eğlenceli Bilim Dergisi - Çocuk Müzesi İşbirliği ile 20 Bin Okuyucu Hedefleniyor...

Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi tarafından hazırlanmakta olan “Eğlenceli Bilim Dergisinin” 2014 yılının kalanında ve 2015 yılında çıkarılması planlanan tüm sayılarının içeriklerinin hazırlanması, basıma hazır hale getirilmesi, basımının ve dağıtımının yapılması hususlarında Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi ile işbirliği yapılacak.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi Yöneticileri arasında yapılan protokol imza töreni 11 Nisan 2014 Cuma günü saat 11:00'de Atılım Üniversitesinde gerçekleşti.

Her sayısının en az 20 Bin civarında okuyucuya ulaşması hedeflenen ve yazılarının tamamı özgün olan Eğlenceli Bilim Dergisi çocuk ve gençlere bilimi sevdirmek amacıyla, 2010 yılından beri, on yaşın üstündeki merak eden herkes için, Ekim-Şubat-Haziran aylarında olmak üzere yılda üç kere yayınlanıyor. Konusunda uzman olanlar tarafından hazırlanan Derginin editörlüğü Eğlenceli Bilim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacer Erar tarafından yapılıyor.

Dost ve Bilgi Kitapevlerinden ve Ankara Çocuk Müzesinden satın alınabilen Eğlenceli Bilim Dergisi, 2012 yılında abone olan Kültür Bakanlığı'na bağlı  400 kütüphaneye ulaşıyor.