Antalya 14. Yükseköğretim Tanıtım Fuarındaydık
07.04.2014

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak, başta Akdeniz bölgesi olmak üzere  tüm yurttaki gençlerin  üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen 14. Yükseköğretim Tanıtım Fuarı, 54 üniversitenin katılımı ile Antalya’da gerçekleştirildi. 

Kaleiçi Rotary Kulübü, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve denetiminde Antalya Cam Piramitte 3-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen organizasyon, yaklaşık 40.000 katılımcının fuarı ziyaret ettiği, Türkiye’nin  en  büyük eğitim fuarı olma özelliği taşımaktadır. 

Atılım Üniversitesi’nin de 14 yıldır katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları ve Hayata Atılım Öğrencilerilerinden oluşan kalabalık bir ekip ile yer aldık. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz,  fakültelerimiz,  bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.

Fuarda ve Antalya’da yürütülen tanıtım çalışmalarına; Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Sedat Karaçayır ve Emre Cihan, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencisi Alihan Yumru, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Gökşen Üner ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Berna Berkmen ile Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğrencisi Asel Güven katıldılar.