Nazım Hikmet Şiirlerde Anıldı
04.04.2014

Organizasyonu TÜTAM tarafından yapılan  "Memleket Nazım Hikmet" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik sinevizyon gösterimi ile başladı. Bağlamada değerli hocamız Yrd. Doç. Dr. Cenk Güray etkinlikte yer alırken, Nazım Hikmet Şiirleri ile Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi yüksek lisans öğrencimiz Ali Can Gözcü, hocamıza eşlik etti.

Nazım Hikmetin Şiirlerinin genç seslerde yankı bulması izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. Etkinliğe, birçok akademisyen, öğrenci ve kampus dışından konuk izleyici olarak katıldı. Program sonunda Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. İsmail Bircan, Nazım Hikmete dair konuşma yaptı ve etkinliği düzenleyen TÜTAM'a, Bağlama ile etkinlikte yer alan Cenk Güray'a ve şiirleri seslendiren Ali Can Gözcü'ye tebriklerini iletti.