Kapadokya Fotoğraf Sergisi
04.04.2014

Atılım Karadeniz ve Atılım Fotoğrafçılık Toplulukları döneme Kapadokya'da Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ata Yakup Kaptan ve Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğr.Gör. Evren Tural'ın ve öğrenci arkadaşlarımızın da katılımıyla merhaba dedi. Topluluklar Kapadokya’yı ziyaret etti ve gezi boyunca yöreye ait fotoğraflar çekti. Bu ziyaret süresince de Kapadokya Meslek Yüksek okulu öğrencileri öğrencilerimizi misafir ederek destek oldu..

Kapadokya'da fotoğrafçılık üzerine yapılan workshopta elde edilen fotoğraflar Üniversitemiz Kadriye Zaim Kütüphanesi fuaye alanında açılışı bir törenle gerçekleşen sergi ile meraklıları ile buluştu.