SATEM Komutanlığından Atılım Üniversitesine Teşekkür Ziyareti
04.04.2014

Türk Silahlı Kuvvetleri, savunma sanayi firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin, savunma sanayi ve teknolojileri konularındaki hizmet içi eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, Savunma Sanayi ve Teknoloji Eğitim Merkezi (SATEM) Komutanlığının kurulmuş,  Korg. Mehmet Sırrı SEYREK Kışlasında faaliyetlerine devam etmekte eğitimler bu merkez aracılığı ile sağlanmaktadır.

Atılım Üniversitesi Mensupları da bu merkezde çeşitli konu başlıkları altında zaman zaman eğitim veriyor.

02 Nisan 2014 tarihinde SATEM K.lığına verilen eğitici desteğinden dolayı Müsteşar Yardımcısı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa AVCI tarafından Atılım Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ve nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında Atılım Üniversitesinin katkılarından dolayı SATEM şildi ve eğiticilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

EĞİTİCİ

VERDİĞİ EĞİTİM

Yrd.Doç.Dr.Altan ÖZKİL

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi