Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu'nda Devir Teslim
26.03.2014

Üniversitemiz topluluklarından Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu tarafından yönetim kurulu devir teslimi münasebetiyle Orhan Zaim Konferans Salonu fuaye alanında bir kokteyl düzenlendi.

Kokteyle; okulumuz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Pınar Serdar Dinçer, topluluk eski yönetim kurulu ve komisyon üyeleri, Türk Tarih Platformu yönetim kurulu üyeleri, Atılım Üniversitesi içinden ve dışından birçok davetli katıldı.

Gazi Üniversitesinden gelen üç müzisyenin seslendirdiği klasik müzik eşliğinde geçen kokteyle katılım yoğundu.

Kokteylde bir konuşma yapan topluluğun kurucusu ve eski başkanı Fikret Gökberk Osmanağaoğlu konuşmasına Çanakkale Şehitleri ‘ni anarak başladı. 2009 yılında geldiği Atılım Üniversitesi ‘nin geçirdiği evrelere tanık olduğunu ve 2011 yılında HAİP topluluğunun kuruluşundan itibaren kaliteli etkinlikler düzenlediklerini belirtirken özeleştiri yapmayı da unutmadı. Yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten Osmanağaoğlu, “…verilen değerden dolayı ben ve arkadaşlarım adına düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Emin olun hak ettiğiniz yerdesiniz ve övünç kaynağımız olacağınızdan en ufak şüphemiz yok. Allah yardımcınız olsun.” dedi.

Eski başkan Fikret Gökberk Osmanağaoğlu ‘nun ardından konuşma yapan Nezir Burak Beliktay, Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu eski yönetim kurulundan görevi devralmalarından dolayı onurlandığını dile getirerek "… dostlukları ve samimiyetleri sayesinde bugüne kadar birçok başarılı etkinliğe imza attılar. Biz onların attıkları adımları Atılım Üniversitesi ‘nin ve topluluğumuzun itibarını arttırmak adına daha ileri noktalara taşıyacağız. Başarılarımızın altında ekibimizin ve üyelerimizin dostluğu yatacaktır. ” diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski yönetim ekibinden Fikret Gökberk Osmanağaoğlu, Çağrı Sefa Şen ve Serpil Çınar ‘a plaketleri yeni başkan ve ekibince takdim edildi.

Plaketlerin takdim edilmesinin hemen ardından seyircilerin arasına dağılmış olan kişilerce kısa ve doğaçlama bir skeç sahnelendi ve ardından cinsel istismar ile ilgili bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu Kültür ve Sanat Komisyonu ‘nun hazırladığı bu skeç izleyenler üzerinde şaşkınlık yaratırken yoğun ilgi gördü. Komisyon başkanı Merve Özeray skeç sonunda kısa bir konuşma yaparak izleyicilere teşekkürlerini iletti.